Proizvodnja
Proizvodnja

PROIZVODNJA

Cica ćevabdžinica otvorila je u Julu 2012 godine sopstvenu proizvodnju. Ćevapi se proizvode od kvalitetnog junećeg mesa po porodičnoj recepturi. Svi naši proizvodi su proizvedeni u sopstvenom proizvodnom pogonu po HACCP (HASAP) standardu koji garantuje kvalitet naših proizvoda.

HASAP (HACCP) je svetski priznat standard za proizvodnju hrane, tj sistem koji obuhvata niz postupaka za kontrolu procesa i osetljivih tačaka u lancu proizvodnje hrane, a sa krajnjim ciljem da potrošač koristi namirnice u stanju i na način koji će biti bezbedan za njegovo zdravlje. Naši proizvodi dostupni su ugostiteljskim objektima kroz našu veleprodaju.

SARAJEVSKI ĆEVAP

SARAJEVSKI ĆEVAP

Sarajevski Ćevapi se prave od kvalitetnog junećeg i telećeg mesa. Prave se u našoj proizvodnji po starom porodičnom receptu. Služe se u porcijama od pet i deset komada u somunu.

SUDŽUKICE

SUDŽUKICE

Sudžukice se prave od kvalitetnog Junećeg mesa. Prave se u našoj proizvodnji po starom porodičnom receptu.

BANJALUČKI ĆEVAP

BANJALUČKI ĆEVAP

Banjalučki Ćevapi se prave od kvalitetnog Junećeg mesa. Prave se u našoj proizvodnji po starom porodičnom receptu. Sastoje se od blokova od po četiri komada. Služe se u porcijama od dva, tri ili četiri bloka.

PLJESKAVICE

PLJESKAVICA

Naša pljeskavica se pravi od kvalitetnog junećeg i telećeg mesa sa posebnim začinima.